(Archieffoto: Emile van Aelst).

Leidse Avondvierdaagse stelt maximum van 1.250 deelnemers in

De zevende editie van de Leidse SportCity Avondvierdaagse vindt plaats van 5 tot en met 8 juni en start op het terrein van korfbalclub Sporting Trigon aan de Zoeterwoudsesingel. De organisatie verwacht meer belangstelling dan vorige jaren en heeft daarom een maximum aantal deelnemers van 1.250 ingesteld. Dat is nodig om de veiligheid voor de deelnemers tijdens de route door de stad te kunnen waarborgen.

Sfeerverslag van SportCity Avondvierdaagse Leiden 2017.

Deelnemers kunnen kiezen tussen 5 en 10 kilometer. De kosten van deelname zijn 5,00 euro. Aan het einde van de vierdaagse krijgen de deelnemers een medaille, dit jaar met een Leids lintje. Ouders of begeleiders kunnen kosteloos meelopen. Als zij ook een medaille willen ontvangen moeten zij zich aanmelden voor dezelfde vijf euro.

Starttijden:

5 kilometer dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 18:30u
5 kilometer vrijdag vanaf 19:00u
10 kilometer dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 18:15
10 kilometer vrijdag vanaf 18:15u

Inschrijven kan op de volgende manieren:

Alle informatie is te vinden op de Facebookpagina van Sportcity

Het wandelevenement is geschikt voor iedereen (jong en oud) die het leuk vindt om te wandelen. Op de slotavond verzamelen alle lopers traditioneel bij de Petruskerk, waarna om 20.15 uur onder begeleiding van een dweilorkest en een fanfarekorps de gezamenlijke intocht op het terrein van Sporting Trigon aan de Zoeterwoudsesingel plaatsvindt.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×