Parel van Voorschoten voor Frans Bakker

12

Frans Bakker uit Voorschoten heeft zojuist uit handen van locoburgemeester Nanning Mol een ‘Parel van Voorschoten’ ontvangen. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in de Alettahof. Bakker krijgt de parel voor meer dan dertig jaar betrokkenheid bij de Vereniging Noord-Hofland.

Frans Bakker was een zeer betrokken bestuurslid in de functie van penningmeester, maar ook soms als voorzitter, inkoper, notulist, ledenadministrateur en hij deed secretariaatswerkzaamheden. Dit alles naast zijn baan bij de gemeente Voorschoten. Vandaag heeft hij zijn bestuursfunctie neergelegd.

Mede dankzij Frans Bakker is de Vereniging Noord-Hofland 31 jaar geleden opgericht en is men gestart met een jongerencentrum. Dat was ‘het Arsenaal’ aan de Leidseweg. Later is Bakker als bestuurslid en penningmeester nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw en de inrichting van het Activiteitencentrum aan de Alettahof.

“De heer Bakker is een zeer aimabele man. Hij heeft altijd het beste voor met iedereen, elk lid van de vereniging is voor hem even belangrijk. Ook heeft de heer Bakker zich ingezet voor de jongeren in de wijk Noord-Hofland en heeft hij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de Walk In weer in gebruik werd genomen na een periode van sluiting,” zo motiveert de gemeente het toekennen van de onderscheiding.

Delen

12 reacties

 1. Wat leuk dat je deze erkenning krijgt, en verdiend met wat ik lees waar je je allemaal op ingezet hebt.
  Liefs namens Tiny en nicht Marion

 2. Teresa Spierenburg op

  Van harte gefeliciteerd, Frans, dat is een hele eer. Je hebt er heel wat uurtjes aan gewerkt als ik dat zo leest. Ze zullen je missen.
  Heel veel liefs, Boris en Trees

 3. prettig weekeind ook voor Lenie Maarten en Laura op

  Onze Trees waarschuwde mij . Gefeliciteerd Frans met je Parel van Voorschoten.

 4. Arnold & Els van Steyn op

  Gefeliciteerd Frans, daar kan je trots op zijn.Hoop dat je werk voortgezet wordt.
  Liefs Els & Arnold

  • Frans Bakker op

   Bedankt Els en Arnold. Inmiddels een nieuwe penningmeester gevonden.

Je bent nu offline