(Foto: Voorschotense Krant/Marjolein van Altena).

Parel van Voorschoten voor Frans Bakker

Frans Bakker uit Voorschoten heeft zojuist uit handen van locoburgemeester Nanning Mol een ‘Parel van Voorschoten’ ontvangen. Dat gebeurde tijdens een bijeenkomst in de Alettahof. Bakker krijgt de parel voor meer dan dertig jaar betrokkenheid bij de Vereniging Noord-Hofland.

Frans Bakker was een zeer betrokken bestuurslid in de functie van penningmeester, maar ook soms als voorzitter, inkoper, notulist, ledenadministrateur en hij deed secretariaatswerkzaamheden. Dit alles naast zijn baan bij de gemeente Voorschoten. Vandaag heeft hij zijn bestuursfunctie neergelegd.

Mede dankzij Frans Bakker is de Vereniging Noord-Hofland 31 jaar geleden opgericht en is men gestart met een jongerencentrum. Dat was ‘het Arsenaal’ aan de Leidseweg. Later is Bakker als bestuurslid en penningmeester nauw betrokken geweest bij de nieuwbouw en de inrichting van het Activiteitencentrum aan de Alettahof.

“De heer Bakker is een zeer aimabele man. Hij heeft altijd het beste voor met iedereen, elk lid van de vereniging is voor hem even belangrijk. Ook heeft de heer Bakker zich ingezet voor de jongeren in de wijk Noord-Hofland en heeft hij er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de Walk In weer in gebruik werd genomen na een periode van sluiting,” zo motiveert de gemeente het toekennen van de onderscheiding.

Advertentie

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×