Programmering Cultuurplein Lammermarkt nu echt van start

1

Afgelopen zaterdag werd het Cultuurplein Lammermarkt officieel geopend door voorzitter Arjen Pels Rijcken van de gelijknamige vereniging. Of eigenlijk werd het moment luister bijgezet dat de pleinprogrammering nu echt van start is gegaan. Tijdens het Pinksterweekeinde programmeerde Bioscopen Leiden drie avonden films in de open lucht en zondag was eer voor het eerst een yogales op het plein. Rond de opening speelde het Rembrandt Frerichs Trio en Sylvain Rifflet

Voorzitter Arjen Pels Rijcken van de Vereniging Cultuurplein Lammermarkt opende zaterdag het nieuwe cultuurplein.

Omdat het Cultuurplein Lammermarkt midden in het cultuurkwartier ligt zijn er al vanaf de start verschillende samenwerkingen tussen de verschillende culturele organisaties in het gebied. Die banden zijn zelfs al zo nauw dat de Vereniging Cultuurplein Lammermarkt waarschijnlijk op korte termijn wordt uitgebreid tot een Vereniging Cultuurkwartier Leiden met alle culturele instellingen en bewonersorganisaties in het gebied als belangrijke dragers.

Delen

1 reactie

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline