(Foto: Emile van Aelst).

Leidenshopping.com organiseert Leidse etalagewedstrijd

De Leidse etalagewedstrijd is terug van weggeweest. De website LeidenShopping.com organiseert samen met het Centrummanagement Leiden de hele maand juni een wedstrijd waarbij winkeliers strijden om de prijs voor de mooiste etalage van de stad. “Met de wedstrijd willen we laten zien wat voor leuke winkels de sleutelstad heeft”, zegt initiatiefnemer Marleen Hogendoorn van Leidenshopping.com.

Het thema van de wedstrijd is ‘De Lakenfeesten’. Winkeliers wordt gevraagd met rode en witte lakens, de kleuren van Leiden dus, de etalage te versieren. Zie jij een toffe etalage? Deel dan een foto op social media met de hashtag #leidseetalagewedstrijd en #leidenshopping. Van 1 tot en met 20 juni kan iedereen stemmen op de mooiste etalage via Leidenshopping.com.

Naast de stemmen van het publiek buigt ook een jury zich over de roodwitte etalages. Samen met de stemmen van de websitebezoekers volgt hieruit de uiteindelijke winnaar. Die wordt tijdens de Peurbakkentocht bekendgemaakt.

Voor de mooiste etalage van Leiden is er een prijs voor de ondernemer, maar ook voor de stemmer is er iets moois te winnen. Onder de deelnemers aan de stemming wordt een jurylidmaatschap verloot om bij Leiden Culinair het lekkerste gerecht te kiezen.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×