(Foto: politie Leiden).

Drie aanhoudingen na klemrijden scooterdieven

De politie heeft afgelopen nacht drie aanhoudingen verricht naar aanleiding van een melding over een scooterdiefstal. Een getuigen zag bij de Gamma in de Merenwijk dat enkele mannen aan een scooter stonden te sleutelen en belde de politie.

Agenten die een kijkje gingen nemen zagen op het fietspad van de Broekweg een scooter met daarop drie personen rijden. Na een achtervolging via het fietspad wisten de agenten de scooter tot stoppen te dwingen, nadat de verdachten er  in eerste instantie vandoor gingen.

De scooter werd met de politieauto klemgereden, daarbij kwamen de drie opzittenden ten val. Twee van hen konden door de agenten uit de berm worden geplukt en werden direct aangehouden. de derde verdachte wist via het spoor weg te vluchten. De recherche onderzoekt zijn identiteit.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×