(Foto: Politie Leiden).

Leidse agent Damien herstelt langzaam na mishandeling jaarwisseling

Bijna vijf maanden nadat agent Damien tijdens de jaarwisseling werd mishandeld op de Lange Mare in Leiden is hij nog steeds aan het revalideren. Drie dagen per week doet hij met hulp van een fysiotherapeut allerlei oefeningen. “Om elke week weer iets meer te kunnen”, laat Damien weten via de Facebook-pagina van de politie. Ook bedankt hij iedereen die met hem meeleeft. “Ontzettend bedankt, wat een prachtige kaarten, brieven, bloemen en gebaren van medeleven heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Dit doet mij nog steeds ontzettend goed. Alles bij elkaar heb ik bijna 1000 brieven en kaarten mogen ontvangen vanuit heel het land en ver daar buiten.”
Damien werd tijdens de jaarwisseling rond 4.00 uur ’s nachts besprongen toen hij met collega’s in wilde grijpen bij een vechtpartij. daarbij kwam hij zeer ongelukkig ten val en brak zijn kuit- en scheenbeen. “De afgelopen maanden is voor mij en mijn gezin een heftige periode geweest en dit is het nog steeds”, laat hij weten. Inmiddels is hij enkele operaties verder achter, maar kan nog steeds niet het werk doen dat hij daarvoor deed. “Ik kan gelukkig wel weer redelijk lopen. Het gevoel in mijn voet ben ik kwijt en de kans dat dit terug komt wordt steeds kleiner.”
Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×