(Foto's: J.P. Kranenburg)

Zilveren Speld voor Leiderdorpse wethouder Kees Wassenaar

De vertrekkende wethouder Kees Wassenaar heeft de Zilveren Speld van de gemeente Leiderdorp gekregen. Een blijk van waardering voor zijn jarenlange inspanningen voor het dorp. Hij is 10,5 jaar lang wethouder in Leiderdorp geweest.

Burgemeester Laila Driessen reikte de speld aan hem uit tijdens zijn laatste raadsvergadering. In haar dankwoord vertelde ze ze enkele anekdotes over de wethouder. “Tijdens het VNG-congres in Den Haag stond je te swingen op de muziek van de Golden Earring en tijdens een collegebezoek bij de schietvereniging dook de secretaris een oude inschrijving van je op. Op de foto zagen we een donkere snor en lang haar, heel swingend.” Verder vertelde ze hoe hij zijn zijn stempel gedrukt op het gebied van ruimte en ordening en verkeer.

“Lieve Kees”, zo begon VVD-fractievoorzitter Bart Hoenen zijn dankwoord. “Iedereen kent Kees en Kees kent iedereen,” zo prees hij het netwerk van zijn wethouder. Hij bedankte hem voor zijn jarenlange inzet en gaf hem een doosje wijn. “Avontuurlijke wijn die past bij je gordijnen.”

Ook van wethouder Olaf McDaniel werd afscheid genomen. Hij keert terug als PvdA-raadslid en fractievoorzitter. De officiële receptie van de vertrekkende wethouders is donderdag 7 juni.

 

Advertentie

Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×