(foto: Rrrollend Leiden)

Foodtruckfestival Rrrollend Leiden dit weekend op Pieterskerkplein

Geen culinaire hoogstandjes, maar wel ‘streetfood’ uit diverse streken, bijzondere bieren en lekkere wijn op een van de mooiste pleinen van Leiden het Pieterskerkplein. Het was wel even passen en meten om alle eenentwintig foodtrucks een plaats te geven, aldus Trudy Kik van Kwik Events, Relatie Marketing en Foodtruckfestivals.

Het eerste foodtruckfestival vond vier jaar geleden ook plaats op het Pieterskerkplein. Inmiddels is ‘Rrrollend Leiden’ uitgerold in meerdere steden in Nederland en deze zomer beleeft het zelfs zijn buitenlandse primeur in Zeebrugge. Trudy Kwik hoopt dat iedereen het als een feestje zal ervaren zoals het ook bedoeld is. Zij verwacht zo’n achtduizend bezoekers gedurende het weekend en daar is zeker plaats voor. Maar mocht het nodig zijn, dan wordt toegang tot het plein tijdelijk stopgezet.

Voor de fietsen is er een speciale stalling op het Gerecht en Kwik vraagt iedereen met klem daar gebruik van te maken en niet de fietsen overal rondom het Plein neer te zetten. Het foodtruckfestival begint vrijdag 1 juni om 17.00 uur tot 23.00 uur en op zaterdag van 14.00 tot 23:00 uur en op zondag van 12.00 tot 21.00 uur.

Gerry van Bakel in gesprek met Trudy Kwik.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×