(Foto's: AS Media).

Jeugdige fietser gewond bij aanrijding in Merenwijk

Op de kruising van de Zwartemeerlaan en de Westlanderwerf in de Leidse Merenwijk is vanmorgen een fietser in botsing gekomen met een taxibus. De fietser is hierbij gewond geraakt en met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

Op de Zwartemeerlaan worden momenteel werkzaamheden verricht, hierdoor is er maar een rijbaan beschikbaar voor het verkeer in beide richtingen. Dit wordt geregeld door meerderen verkeersregelaars. Desondanks ging het mis. De jongeman zou netjes naar links hebben gekeken en toen daar niets aankwam, stak hij over en had te laat in de gaten dat er van de andere kant wel verkeer aankwam.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×