(Foto's: Emile van Aelst).

Leerlingen Lucas van Leyden bevragen college over beleidsakkoord

De leerlingen van klas 7b van de Lucas van Leyden school maakten gisteren hun opwachting in de Raadzaal van het Leidse stadhuis. Daar mochten ze een uur lang vragen stellen aan de burgemeester en de vijf wethouders. Die vragen hadden ze in groepjes voorbereid in de klas en gingen over de plannen die de collegepartijen hebben opgeschreven in hun beleidsakkoord. Na afloop van de kinderpersconferentie mochten de hele klas op de foto met het college.

Chris de Waard was bij de kinderpersconferentie en sprak daar met juf Farida, enkele kinderen, oud-raadslid Marije van den Berg die de kinderen had geholpen bij de voorbereiding en met burgemeester Lenferink.

 

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×