Matilde Monteleone werd derde in de 1e divisie. (Foto's: Vera de Reus).

Eremetaal voor Gymsport Leiden op NK Ritmische Gymnastiek

De ritmische gymnasten van Gymsport Leiden zijn dit weekend weer in de prijzen gevallen tijdens het Nederlands Kampioenschap. Tijdens het NK 2e divisie op zaterdag werden er vijf medailles gehaald en in de 1e divisie op zondag één.

De enige gymnast op het hoogste niveau, de 1e divisie, was Matilde Monteleone. Op het onderdeel touw werd ze zondag derde. Zaterdag deden er veertien gymnasten van Gymsport Leiden mee. Sofia Hervas Larano werd kampioen bij de benjamins met een oefening met bal. Bij de junioren was er zilver voor Anna Ilchenko (hoepel en lint) en brons voor het duo Selina Gitis en Robin Vermond (duo knots). Taisiya Shulga behaalde met hoepel en lint zilver bij de senioren.

 

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×