Manifeest van Waarde in Leiderdorp

In Leiderdorp organiseren jongeren volgende week woensdag een feestje in de Houtkamp. De jonge generatie laat van zich horen!

Jongeren van Studio Moio zijn uitgedaagd om na te denken over de toekomst van Leiderdorp. Waar en hoe moet het heen met ‘L-village’? Deze jongeren vinden het belangrijk dat iedereen in Leiderdorp zelf mee kan (blijven) doen. Ze zijn het gesprek aan gegaan met jong en oud. De resultaten hiervan  worden woensdag 13 juni om 16.00 uur aan wethouder Angelique Beekhuizen overhandigd.

Er zijn zoveel mogelijk Leiderdorpers bij hun onderzoek betrokken. Maar nog lang niet iedereen is gesproken. Daarom is die woensdag ook een feestje waar je kunt meedenken over de toekomst van het dorp. Er worden activiteiten georganiseerd die in het teken staan van bouwen aan de toekomst en samenleven, zoals de workshops ‘Kickboksen vanuit je (rol)stoel’, ‘hoe Punniken je een rijk mens maakt’ en hoe je Leiderdorpse verhalen kunt schrijven.

Het Manifeest van Waarde is gratis toegankelijk.

Robbert Beurse sprak over het Manifeest met medeorganisator Enrico Strik.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×