(Foto's: Emile van Aelst).

Minerva tevreden over jaarlijkse Leidenarenborrel

Studentenvereniging Minerva is tevreden over de opkomst bij de jaarlijkse Leidenarenborrel. Net als vorig jaar kwamen ongeveer honderd Leidenaren een kijkje nemen in de Sociëteit aan de Breestraat. Bezoekers konden een rondleiding door het gebouw krijgen en werden op het dakterras voorzien van hapjes en drankjes.

“Wij vinden het erg leuk om te zien dat de Leidenarenborrel een steeds bekender evenement wordt in Leiden”, zegt Victor Quax van de Sleutelcommissie van L.S.V. “Minerva“. “Daarbij is er in de afgelopen jaren een vaste kern ontstaan die er elk jaar is, maar zijn er toch ook elk jaar weer een hoop nieuwe gezichten, die een kijkje willen nemen op onze Sociëteit. Wij waren erg blij om te zien dat, ondanks dat er afgelopen zondag veel evenementen waren in Leiden, ons dakterras toch weer erg goed gevuld was. Daarom vonden wij dat de borrel wederom een groot succes was! “​

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×