(Foto: PR).

Aspergelunch brengt 2071,50 euro op voor Hospice Issoria

Ondernemers uit de Heren- en Doezastraat organiseerden zaterdag voor de tweede keer een aspergelunch voor het goede doel. Daarmee werd 2071,50 euro opgehaald voor Hospice Issoria. De kosten voor een lunch waren 5,00 euro, maar mensen waren vrij om te doneren wat ze wilden. Twee mensen gaven zelfs 200,00 euro per persoon. Ondanks dat er iets minder maaltijden uitgeserveerd werden dan vorig jaar, in totaal zo’n 150, was de opbrengst door de gulle donaties toch hoger.

De deelnemende ondernemers waren Passion Food, Groenteboer Richard vd Bos, Slagerij van der Vooren en Vishandel Vers uit Zee. Mascha Koevoets-Smit van Passion Food: “Het was een super dag met veel enthousiaste mensen. We hebben een prachtig bedrag opgehaald en kregen ook nog het mooiste compliment voor de lekkerste asperges ooit!”

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×