Artist impression van het nieuwe gebouw van HALIX op het Leiden Bio Science Park.

Universiteit Leiden en HALIX ondertekenen leveringsakte grond op Bio Science Park

De Universiteit Leiden en het bedrijf HALIX hebben de leveringsakte getekend voor de uitgifte van grond op het Leiden Bio Science Park. HALIX, onderdeel van Hal Allergy, start later deze maand met de bouw van een nieuw pand.

Het nieuwe gebouw van HALIX gaat een hoogwaardig en gecontroleerd productieproces voor de biofarmaceutische industrie huisvesten. Het bedrijf ontwikkelt en produceert een gemanipuleerde vorm van eiwitproducten en virale vaccins. Met de komst van HALIX is de verdere uitbreiding van het Leiden Bio Sience Park een feit. De nieuwbouw is gereed in 2019.

Advertentie

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×