(Foto's: Robbert Beurse).

Trainingen voor 8e Leiden Ladiesrun van start

Het eerste Leidse loopevenement na de vakantie is de Leiden Ladiesrun op vrijdagavond 7 september. Tot die tijd kunnen de deelnemers zich klaar laten stomen voor de vijf of tien kilometer door mee te doen aan de trainingen die de Leiden Road Runners Club organiseert in samenwerking met de Leiden Ladiesrun.

“Heb je nog nooit hardgelopen maar heb je altijd al eens 5 of 10 km willen volbrengen of mee willen doen aan de leukste damesloop van Leiden? Daar helpen we je graag bij! Onder de deelneemsters wordt één gratis deelname verloot.”

In twaalf weken tijd worden de deelnemers getraind door een gediplomeerd trainster om vijf kilometer te volbrengen. Ook kan er getraind worden voor de tien kilometer óf om een snellere tien kilometer te kunnen lopen.

Ook dit jaar zal Sleutelstad weer verslag doen van de Leiden Ladiesrun.

De trainingen zijn wekelijks op donderdagavond vanaf 19.00 uur. De eerste is op 21 juni. Deelname aan de training kost 30 euro en bestaat uit 12 trainingen. De laatste training is op 13 september. Dat is een evaluatie-training op de donderdag ná de Leiden Ladiesrun.

Carla, Jessica en Willem vertellen in de Sleutelstad studio over de Leiden Ladiesrun 2018.

Inschrijven voor de training kan op de website van de Leiden Ladiesrun en inschrijven voor de Leiden Ladiesrun zelf ook. Er wordt bij deze 8e editie weer geld bijeen gelopen voor een goed doel. Dit jaar is dat SJOK (Stichting Jongeren Op Vakantie) die elk jaar een vakantieweek organiseert voor jongeren met een lichamelijke beperking.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×