Politie zoekt getuigen van mishandeling bij bedrijf Lammenschansweg

Donderdagmorgen is een 36-jarige man uit Leiden door meerdere mensen mishandeld bij een bedrijf aan de Lammenschansweg in Leiden. Hij liep hierbij onder andere een gebroken neus op. Meerdere mensen waren hier getuige van, maar de politie weet nog niet wie dat zijn. Er is inmiddels één verdachte aangehouden, maar naar de overige daders wordt nog gezocht.

De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Die vond rond 11.30 uur plaats. Ook is de politie benieuwd naar de aanleiding van de ruzie. Getuigen kunnen zich melden door te bellen naar de Recherche Leiden Zuid via nummer 0900-8844. Het zaaknummer is 2018157285.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×