Wie wordt de winnaar van de Rabobank LAV Cup? (Foto: Reanne van Kleef).

Helderziend dier voorspelt uitslag Rabobank LAV CUP

RCL, UVS en de reserves van Ter Leede strijden zaterdag 23 juni om de Rabobank LAV Cup tijdens de finaledag van Leidenamateurvoetbal.nl. Een helderziend dier voorspeelde de winnaar van het regionale toernooi waar dit jaar meer dan 25 teams aan meededen. De Rabobank LAV Cup is de opvolger van de Koetshuis Cup. De finaledag vindt plaats op het nieuwe complex van RCL in Leiderdorp.

Wie wordt de winnaar van de Rabobank LAV Cup?

Voorafgaand aan de finales wordt door de jeugd O-12 van RCL, Ter Leede en UVS gespeeld om de mini Rabobank LAV Cup. Daarnaast wordt ook een wedstrijd georganiseerd met de beste spelers uit de Leidse regio en worden prijzen voor de beste regiospelers en topscorers van het seizoen uitgereikt.

De dag wordt afgesloten met een gezellige feestavond in het gloednieuwe clubhuis van de Racing Club. Een ieder is vanaf 11.00 uur van harte welkom en de toegang is gratis.

Betalingen van consumpties kunnen uitsluitend per pinpas en het complex is rookvrij.

Leiden Leiderdorp Regio Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×