Nieuwe directeur van rijksmuseum Boerhaave te gast in Cultuur071

In deze Cultuur071 ontvangen Gideon Roggeveen en Han Ruijgrok Amito Haarhuis, directeur van Rijksmuseum Boerhaave sinds april dit jaar. Natuurlijk praten we over het museum, maar wie is hij en wat deed hij voor die tijd en wat is zijn lievelingsmuziek? Ook te gast Marijn Schook van Young StARS (organisatie) en juryprijswinnaar Koen de Vriend. Nicole Roepers komt langs om te vertellen over nieuwe kunstwerken in de Lakenhal. Verder nog Rutger van der Heijden van Van Stockum Boekverkopers; hij bespreekt nieuwe boeken. Peter Visser leidt ons wederom door het steeds dichter wordende woud van muzikale optredens. Vincent van Zuilen doet een column en opa graait nog een keertje in zijn oude (muziek)doos en vindt Gone Green.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×