Zwemvierdaagse vervroegd naar eerste week juli

2

Twee kilometer zwemmen in vier avonden. Voor de 43ste keer kan iedereen met een zwemdiploma meedoen aan de Leidse Zwemvierdaagse. Je kunt kiezen uit binnenbad De ZIjl of buitenbad De Vliet. Er zijn vijf avonden beschikbaar. De Zwemvierdaagse begint op maandag 2 juli. Voor iedereen die de twee kilometer aflegt, is er een medaille.

Voorgaande edities werd de Zwemvierdaagse in de laatste week van augustus gehouden. Teruglopende deelnemersaantallen werden echter deels geweten aan de vakantiespreiding en dus is het evenement verplaatst naar de eerste week van juli. Deelnemen kan al voor zes euro. Ga naar de website van de Leidse Zwemvierdaagse om je aan te melden. Of koop je toegangsbewijs en stempelkaart bij de kassa van de deelnemende zwembaden.

Gerry van Bakel in gesprek met Peter Weeda, penningmeester van de Leidse Zwemvierdaagse tijdens Sport071.

Delen

2 reacties

    • Erik den Hartog bestuurslid van de enige echte Leidse Zwemvierdaagse op

      Jaja de dames zijn in zwembad de Vliet vanaf 19:00 uur. Be there in het water als deelnemer zwemmen voor het goede doel taai slijm stichting voor kinderen Muco &Friends

Over de auteur

Gerry van Bakel

Presentator Nieuws071/Sport071, redacteur Cultuur071

Je bent nu offline