Zwemvierdaagse vervroegd naar eerste week juli

Twee kilometer zwemmen in vier avonden. Voor de 43ste keer kan iedereen met een zwemdiploma meedoen aan de Leidse Zwemvierdaagse. Je kunt kiezen uit binnenbad De ZIjl of buitenbad De Vliet. Er zijn vijf avonden beschikbaar. De Zwemvierdaagse begint op maandag 2 juli. Voor iedereen die de twee kilometer aflegt, is er een medaille.

Voorgaande edities werd de Zwemvierdaagse in de laatste week van augustus gehouden. Teruglopende deelnemersaantallen werden echter deels geweten aan de vakantiespreiding en dus is het evenement verplaatst naar de eerste week van juli. Deelnemen kan al voor zes euro. Ga naar de website van de Leidse Zwemvierdaagse om je aan te melden. Of koop je toegangsbewijs en stempelkaart bij de kassa van de deelnemende zwembaden.

Gerry van Bakel in gesprek met Peter Weeda, penningmeester van de Leidse Zwemvierdaagse tijdens Sport071.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×