Science071: Hoe een duurzamer Leiden?

Deze week in Science071: Jeroen Schrama over hoe we Leiden duurzamer kunnen maken. Redacteur Hidde van Slooten praatte ons bij over de wereld van de wetenschap en vertelt redactrice Wilke Geurds over waarom we gaan huilen van uien. Ze gaf ook wat nuttige tips hoe we dat kunnen voorkomen.  Luister hieronder de fragmenten terug!

 

Jeroen Schrama wist alles over duurzaam ondernemen. Ook vertelde hij hoe hij de gewone Leidenaar tot duurzaam leven wilt overhalen. Hij gaf zowel grote als kleine tips voor het dagelijkse leven.

Hidde van Slooten had de laatste wetenschapsnieuwtjes op een rijtje gezet. Het ging onder andere over zwarte gaten, Donald Trump die van de V.S. een supermacht wil maken in de ruimte en hoe kunstmatige intelligentie een Rubiks kubus op kan lossen.

De wetenschapsvraag van de week was deze week besteed aan Wilke Geurds: Waarom moet je huilen als je uien snijdt? Wilke wist het en had tips.

 

Advertentie

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×