(Foto's: Chris de Waard).

Leiden Culinair voorlopig op Cultuurplein Lammermarkt

Leiden Culinair op het nieuwe Cultuurplein Lammermarkt is goed bevallen. Dat zegt voorzitter Rob van Marwijk vanmiddag terwijl overal op het plein druk wordt gewerkt om alle bouwwerken weer uit elkaar te halen. “Eigenlijk was het enige minpuntje het weer, het was soms een beetje te koud”, blijkt Van Marwijk tevreden terug.

Chris de Waard in gesprek met Rob van Marwijk over Leiden Culinair.

Volgend jaar keert Leiden Culinair sowieso terug naar de Lammermarkt. De Garenmarkt is dan nog niet beschikbaar. “En het is zelfs de vraag of de Garenmarkt in 2020 wel klaar is. We weten bovendien nog helemaal niet hoe het plein er uit gaan zien”, zegt Van Marwijk die niet uitsluit dat ‘Culinair’ ook in de toekomst op de Lammermarkt blijft. “Dat kunnen we nu mooi een paar keer uitproberen.”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×