(Foto's: Reanne van Kleef).

RCL wint Rabobank LAV Cup

RCL heeft zaterdag de Rabobank LAV Cup gewonnen door UVS en de reserves van Ter Leede te verslaan. De finale werd gespeeld tijdens de finaledag van Leidenamateurvoetbal.nl. Eerder voorspelde een egel al correct de winnaar.

Sfeerverslag finaledag 2018 van Leidenamateurvoetbal.nl.

Het evenement vond plaats op sportpark De Bloemerd, de thuisbasis van RCL. De middag begon met een mini versie van de Rabobank LAV Cup waar de jeugdteams van de drie finalisten tegen elkaar speelden. Ook daar ging RCL er met de winst vandoor.

Daarna werd een wedstrijd tussen samengestelde teams met de beste spelers uit de regio gespeeld. De twee teams stonden onder Leiding van toptrainers Alfons Groenendijk (ADO Den Haag), Patrick Heijmans (vv Katwijk), Nico van der Salm (DoCoS) en Paul van der Zwaan  (Quick). Na afloop werden de prijzen voor ‘beste speler van het seizoen’ per klasse uitgereikt.

Tot slot speelden de drie finalisten van de Rabobank LAV Cup allemaal één keer tegen elkaar. De wedstrijden stonden onder leiding van scheidsrechter betaald voetbal Allard Lindhout. UVS en Ter Leede 2 speelden in de eerste wedstrijd tegen elkaar gelijk. RCL wist vervolgens beide wedstrijden te winnen en kroonde zich na FC Rijnvogels en FC Boshuizen tot de derde kampioen van het regionale voetbaltoernooi van Leidenamateurvoetbal.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×