(Foto's: Chris de Waard).

Nieuwste woongebouw SHWJ feestelijk in gebruik

Appartementencomplex ‘De Verleyding‘ van de Stichting Huisvesting Werkende Jongeren wordt aanstaande vrijdag feestelijk in gebruik genomen. De woontoren aan het Boudewijn Büchpad in Leiden wordt officieel geopend door wethouder Yvonne van Delft. Het appartementen complex is specifiek gebouwd voor alleenstaande jongeren tussen de 18 en 28 jaar. De 112 appartementen worden sinds kort allemaal bewoond.

Toenmalig bouwwethouder Laudy en directeur Arie Feij over De Verleyding en het volgende project van de SHWJ.

Medio april was de woontoren nog het decor van de ondertekening van een volgend bouwproject van de SHWJ. Aan de Ter Haarkade 1 wordt maakt een voormalig schoolgebouw plaats voor appartementen voor werkende jongeren. De Verleyding zelf was toen nog niet klaar, wel kon toen het fenomenale uitzicht al bewonderd worden.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×