Op de plek van het voormalige ABNAMRO-gebouw komt nieuwbouw. Tot het moment van sloop wordt het bestaande pand tijdelijk ingevuld. (Impressie: Gemeente Leiden).

Tijdelijke culturele hotspot in leeg bankgebouw: Red Carpet Lounge

In het voormalige pand van ABNAMRO aan de Stationsweg in Leiden opent binnenkort de Red Carpet Lounge Leiden. Het is een tijdelijke invulling van het te slopen gebouw die wordt verzorgd door Bioscopen Leiden.

Directeur Govert de Kok bevestigt de komst van de culturele pop-up plek, maar wil nog niet al te veel kwijt over de precieze invulling. Wel is duidelijk dat er onder andere filmgerelateerde zaken gaan plaatsvinden. Zo krijgt onder meer een heel nieuw Leids initiatief er een plek. Het Film Museum Leiden van het Leiden International Film Festival.

Advertentie

Cultuur Leiden Redcarpetlounge


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×