(Foto's:Emile van Aelst)

Dansschool K'dans zette 3-Oktoberhal op zijn kop bij de eindshow 2018

Ondanks temperaturen van ruim boven de 20 graden zat de 3 -Oktoberhal zondag 2 keer afgeladen vol tijdens de voorstellingen van dansschool K’dans. Ruim 750 bezoekers waren afgekomen op de eindshow 2018. De Zoeterwoudse school verzorgt lessen voor iedereen van 4 jaar en ouder. Niet alleen in Zoeterwoude, maar ook in Leiden. 260 leerlingen in alle leeftijden verzorgden een 2 uur durende show met als titel ‘Looking for love’. In de show zocht de hoofdrolspeelster dates voor gezellige dagjes uit.

Het resulteerde in 6 hele mooie dagjes uit naar de musical, dierentuin, museum, pretpark, circus en de film. Stuk voor stuk mooie onderwerpen voor dansdemonstraties. Het was muzikaal gezien een groot feest van herkenning met nummers uit onder andere: The Lion King, James Bond, Mamma Mia, Pirates of the Caribbean en nog veel meer. Showballet, breakdance, jazzballet, alle stijlen en leeftijden kwam langs. Na 2,5 uur, inclusief de pauze, ging het publiek tevreden en onder de indruk van de grote show naar huis en kon K’dans zich opmaken voor het komende seizoen.

Het komend jaar bestaat dansschool K’dans 15 jaar en dat gaat uitgebreid gevierd worden, met 3 kerst-shows in de Klaverhal- Zoeterwoude, een dansmarathon om geld op te halen voor het goede doel en een grote eindshow op 7 juli 2019 in het Stadstheater van Zoetermeer.Wie mee wil dansen kan even kijken op de site van dansschool K’dans.

 

Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×