(Foto: PR).

Terras Hotel Leiden weer beste van Leiden

Vakblad Misset Horeca heeft de jaarlijkse Terras Top 100 gepubliceerd. Net als in 2016 en 2017 komt het terras van het Van der Valk Hotel in Leiden uit de bus als beste in Leiden. Dit jaar levert de positieve beoordeling een 87e plaats op in de landelijke ranglijst. Vorig jaar was dat nog 28 en het jaar ervoor 41.

Het enige andere Leidse terras dat dit jaar de Top 100 heeft gehaald is het terras in de binnentuin van Belgisch Biercafé Olivier aan de Hooigracht.

Het terras mag er volgens Misset zijn: “De tientallen meters van de oever van de Oude Rijn bieden op zomerse dagen honderden mensen een plekje aan het water. Het gevarieerde meubilair (stoelen en loungebanken) is comfortabel, het terras ruim opgezet. De medewerkers moeten flink meters maken, maar doen dat met een glimlach. Ook nemen ze de tijd voor het opnemen van de bestelling, waardoor de sfeer ontspannen is.”

Het Misset-jurylid dat Van der Valk Hotel Leiden bezochtnoteerde in het rapport aangenaam verrast te zijn door het terras: “Eén van de mooiste terrassen waar ik de afgelopen tijd heb gezeten. In een ranglijst als deze zijn het de kleinste details die het verschil maken, en net bij die kleine details kan Van der Valk Leiden nog stappen maken.”

General Manager Frans Schohaus van het Van der Valk Hotel Leiden spreekt ondnaks de daling op de landelijke lijst van een prachtig compliment: “Het terras is ook echt de trots van ons bedrijf. In het rapport krijgt ook ons personeel een mooi compliment. Ik ben blij te lezen dat het enthousiasme en harde werken van ons team ook zo is opgepikt door de jury.”

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×