Van links naar rechts Juliët Tinebra, Kirsten Lelieveld en Bengt de Sitter van de PKvV. (Foto: Chris de Waard).

Finale filmwedstrijd StudentenStad morgen gratis te bezoeken

Donderdag 5 juli is in Theater Trianon de finale van de Filmwedstrijd Studentenstad. Voor de wedstrijd zijn Leidse studenten de afgelopen tijd de stad ingegaan om op film vast te leggen hoe zij de stad ervaren vanuit het oogpunt van een student. De avond wordt aan elkaar gepraat door oud-voorzitter Jona Bootsma van de PKvV en ex-Augustinus bestuurslid Venne Vrijburg.

Kirsten Lelieveld en Juliët Tinebra over de filmwedstrijd Student en Stad.

De beste vijf inzendingen zijn nu geselecteerd voor de grote finale die donderdagavond wordt gehouden. De inzendingen worden gepresenteerd op het grote filmdoek. Een vakkundige jury zal de winnaar bepalen. Voor de nummers één tot en met drie zijn er geldprijzen, de hoofdprijs is een bedrag van maar liefst 1.250 euro.

De filmwedstrijd vloeit voort uit het Strategisch Partnerschap dat is gesloten tussen de vijf grote studentenverenigingen, de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV), Leiden Marketing en gemeente Leiden. Doel van die samenwerking is het dichter bij elkaar brengen van student en stad.

Iedereen welkom
Vanaf 20.00 uur is iedereen morgenavond welkom in Trianon. De deuren gaan om 20.30 uur dicht, dus op tijd komen is wel belangrijk. Rondom de vertoning van er gratis hapjes en drankjes. Ook de avond zelf is gratis toegankelijk.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×