Classic en New Mini's rijden door Zoeterwoude. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Minirijders gevraagd voor 23ste Swetterhagerun

Op zondag 8 juli staat Zoeterwoude voor de 23e keer in het teken van de Swetterhage Run. Vrijwilligers organiseren speciaal voor cliënten van Swetterhage een toertocht in en rond het dorp. De deelnemers worden onder politiebegeleiding vervoerd in Classic en New Mini’s.

Vorig jaar reden 140 Mini eigenaren vrijwillig mee in de tocht. Dit jaar hoopt de organisatie op 150 deelnemers. Tot vrijdag 6 juli kunnen geïnteresseerden zich opgeven en er voor zorgen dat de bewoners van Swetterhage een onvergetelijke dag beleven.

Toeschouwers
Na 22 jaar weet de organisatie dat de deelnemers het erg leuk vinden als er veel toeschouwers naar de Run komen kijken. De tocht start om 13.00 uur op parkeerplaats P2 van Swetterhage aan de Blankaartweg 2 in Zoeterwoude-Dorp. Via Hazerswoude, Woubrugge, Hoogmade, Leiderdorp en Leiden keren ze weer terug naar Zoeterwoude. De volledige route is te vinden op de website van het evenement.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×