Woodstock Op het Water brengt flower power naar Leiden

Vanaf het terras genieten van soepele, harmonieuze muziek in de beste bloemen-in-je-haar traditie. Drankje en hapje binnen handbereik en waarschijnlijk zonnig en warm. Woodstock Op het Water viert dit weekend zijn eerste lustrum. Zaterdag 7 juli en zondag 8 juli treden in totaal negentien bands op. Ze gaan op boten de terrassen af en spelen overal ongeveer 25 minuten.

Officieel is het de zesde keer dat Ron Mittelmeier en zijn collega’s van de Leidse Rederij dit zomerse muziekfestival met een knipoog naar de jaren zestig en zeventig organiseren, maar omdat de 2014 editie volledig in het water viel door slecht weer is 2018 toch het echte lustrumjaar.

Gerry van Bakel in gesprek met Ron Mittelmeier over het muziekfestival Woodstock Op het Water dit weekend.

Het WOW festival is gratis te bekijken vanaf elk terras aan de Apothekersdijk en Nieuwe Rijn, en nog wat plekken in de haven bij de Zijlpoort en aan de Rijnsburgersingel. Van 13.00 tot 17.30 uur. Voor meer details ga naar de website van WOW Leiden.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×