(Foto: Sleutelstad).

3 October Vereniging zoekt jarigen voor optocht

Omdat het dit jaar 444 jaar geleden is dat Leiden werd bevrijd van de Spanjaarden, wordt dat in de optocht op 3 oktober gevierd met heel veel jarigen om dat heugelijke feit uitbundig te 4-en.

Iedereen die jarig is op 3 oktober is uitgenodigd om mee te lopen in de optocht. Het is niet nodig om zelf iets te regelen, want alles staat al klaar. De tafel is gedekt, de slingers hangen al klaar en de kaarsjes staan aan.

Opgeven kan door een mail te sturen naar optocht@3october.nl onder vermelding van JARIG. De 3 October Vereeniging vraagt om de verjaardag te bewijzen door een foto van id-kaart of paspoort mee te sturen. Dat kan op een veilige manier door bepaalde gegevens onzichtbaar te maken (link).

Advertentie

Leiden 3 Oktober 2018


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×