(Foto: Gerry van Bakel)

Kleine Planeet voor koffie, taart, spelletjes en veel meer

De vraag of er in Leiden plek is voor nog een leuke, hippe koffie- en lunchzaak zal komend najaar beantwoord worden. De Kleine Planeet hoopt begin oktober zijn deuren te openen voor ouders en kinderen. Voor een lekker kop koffie of thee, lunch met gezonde en lekkere keuzes en een winkel voor hebbedingetjes en cadeautjes. En vooral alle ruimte voor kinderen en daarmee denkt de Kleine Planeet zich genoeg te onderscheiden van andere horeca aan de Nieuwe Rijn.

Amrit Dirks leidt je graag en vol enthousiasme rond in de drie gekoppelde panden aan de Botermarkt die nu nog volop worden verbouwd en waar straks de winkel en het café moeten komen. Samen met haar zakenpartner Dana Brozban wil Amrit Dirks met de Kleine Planeet een ontmoetingsplek bieden aan ouders en hun jonge kinderen. Een plek waar gegeten en gedronken kan worden, maar ook allerlei activiteiten worden aangeboden en kinderen altijd welkom zijn om te spelen.

Gerry van Bakel in gesprek met Kleine Planeet-ondernemer Amrit Dirks.

Om de inrichting van de winkel en het café te financieren hebben Amrit en Dana een crowdfundingscampagne opgezet. Het doel is geld binnenhalen, maar ook toekomstige klanten alvast aan zich te binden. Wie de vorderingen van de Kleine Planeet wil volgen kan terecht op hun facebookpagina en instagramaccount.

 

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×