Het steekincident vond plaats in een flat aan het Jacques Urlusplantsoen in Leiden. (Foto: AS Media).

Slachtoffer steekpartij Leiden overleden, verdachte aangehouden

De 28-jarige man die vannacht zwaargewond raakte bij een steekincident aan het Jacques Urlusplantsoen in Leiden, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Dat maakt de politie bekend. Direct na het incident is er een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden als verdachte.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding dat er een steekincident had plaatsgevonden bij een woning aan het Jacques Urlusplantsoen. Vermoedelijk was er een ruzie ontstaan, waarbij een 28-jarige man uit Leiden werd neergestoken. Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij aan zijn verwondingen is overleden.

Direct werd er een groot onderzoek gestart en kon korte tijd later in Leiden een 25-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, als verdachte van het steekincident worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij wordt verhoord. De recherche doet onderzoek naar het dodelijk steekincident.

Oproep getuigen
De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het steekincident of die meer informatie hebben over de aanleiding ervan. Die mensen wordt verzocht om contact op te nemen met de recherche in Leiden via 0900-8844. Een anonieme tip doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×