(Foto's: AS Media)

Zwaargewonde bij steekpartij Jacques Urlusplantsoen Leiden

Bij een steekpartij op het Jacques Urlusplantsoen in Leiden is in de nacht van vrijdag op zaterdag één persoon zwaargewond geraakt. De hulpdiensten werden rond 00:40 uur gealarmeerd voor het steekincident en kwamen met verschillende eenheden ter plaatse, waaronder twee ambulances en een traumahelikopter.

UPDATE: het slachtoffer is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, waarbij de trauma-arts onderweg ondersteuning heeft verleend. Daarna is de traumahelikopter, die landde op de sportvelden aan de Boshuizerkade, weer terug naar Rotterdam gevlogen.

Sporenonderzoek
De omgeving van de plek waar de steekpartij heeft plaatsgevonden is na het incident afgezet voor sporenonderzoek. Volgens een ooggetuige zou de politie ook sporenonderzoek doen op de Boshuizerkade en de Willem Klooslaan, waar mogelijk bloedsporen van de dader zouden zijn aangetroffen.

De politie heeft nog geen mededelingen gedaan over het incident.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×