Politie onderzoekt gewelddadige beroving in Oegstgeest

8

Op de Lange Voort in Oegstgeest heeft dinsdagmiddag rond 14.30 uur een gewelddadige beroving plaatsgevonden. Het zou gaan om de boekhandel. Het is onbekend of er personen zijn aangehouden. De politie heeft gezocht in de omgeving en verklaringen opgenomen.

Delen

8 reacties

    • Zeur niet zo op

      Dat is ook zo, één voorbeeld van een beroving verandert zo een gemiddeld beeld niet. Het gevoel van onveiligheid kan echter verschillen van het resultaat van naar beste vermogen getelde van (idealiter) naar beste vermogen gedefinieerde misdaden. Mensen zoals u dragen bij aan het in stand houden van subjectieve gevoelens van onveiligheid. Schaamt u zich niet? U kunt ‘een beetje dom’ zijn, en het verschil tussen één voorbeeld en een gemiddeld beeld niet snappen. Maar u kunt ook moedwillig stoken. Geilt u op mensen angst aanjagen? Leg u liever toe in uitblinken in iets opbouwends. En nu terug naar de zaak. Iedere beroving op zich is al erg genoeg.

Je bent nu offline