Oude schoolkaarten van de Westwoud School werden verkocht na de laatste lesdag voor de verhuizing naar de nieuwe brede school. (foto: Robbert Beurse).

Uitverkoop Westwoudschool

Dinsdag was de R.K. Basisschool Westwoud aan de Veldzichtstraat in Zoeterwoude voor het laatst geopend. Alle schoolspullen die niet meeverhuizen naar de nieuwe brede school De Buitenplaats werden tussen 17.00 en 19.00 uur verkocht aan (oud)leerlingen en andere geïnteresseerden.

Samen met De Corbulo en De Klaverweide verhuist De Westwoud na de zomervakantie naar de brede school. Op zaterdag 30 juni konden ouders, buren, leerlingen en oud-leerlingen feestelijk afscheid nemen tijdens een swingend feest.
Het gebouw van de Westwoud zal worden gesloopt om plaats te maken voor tien woningen. Op de laatste schooldag mochten de leerlingen voor één keer tekenen op de schoolvloer. Uiteraard is dat in het nieuwe gebouw niet de bedoeling…

Vooral de schoolkaarten waren populair; direct bij de start van de markt werden ze per opbod verkocht aan de hoogste bieder. Een deel van de krukjes vonden een nieuwe bestemming bij Scouting Zoeterwoude.

Advertentie

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×