Man ziet trouwdag in duigen vallen na vlucht voor politie

De politie heeft vanmorgen in Leiderdorp na een korte zoektocht de bestuurder van een personenauto aangehouden die eerder bij een controle de benen nam.  De man was onder invloed van alcohol en niet in het bezit van een rijbewijs. Tijdens zijn vlucht liet hij een vrouw achter in de auto. Op het politiebureau bleek dat de twee vandaag zouden trouwen.

De politie omschrijft op hun Facebookpagina de bijzondere aanhouding:

Vanmorgen wilden wij een bestuurder van een personenauto controleren. Daar dacht de bestuurder anders over en hij ging er met hoge snelheid vandoor. Na een korte, maar wilde achtervolging sprong de bestuurder uit de auto en rende de tuinen in aan de Maria van Hongarijelaan.

Na een korte zoektocht vonden wij de man in een tuin. Deze bleek onder invloed van alcohol en niet in het bezit van een rijbewijs te zijn. Wij hebben de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Tijdens de aanhouding vond hij het ook nodig ons te beledigen.

In de auto liet hij tijdens zijn vlucht een vrouw achter. Deze had geen strafbare feiten gepleegd en mocht naar huis.Op het bureau werd de aangehouden man erg emotioneel. Hij vertelde ons dat hij vandaag zou trouwen met de vrouw in de auto. Helaas voor het stel zullen ze hun huwelijk moeten uitstellen.

Wij hopen dat als ze gaan trouwen het huwelijk niet zo wild zal verlopen als de achtervolging!”

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×