(Foto: Politie Leiden).

Minderjarige wildplasser door vader aan het poetsen gezet

De politie heeft dinsdagavond in Leiden een 14-jarige jongen betrapt toen hij tegen de voordeur van een woning aan plaste. Hij bleek ook onder invloed van alcohol te zijn. De jongen kreeg een bekeuring en zijn ouders werden gebeld. De vader kwam naar het bureau met een spons, emmer en schoonmaakmiddel en heeft zijn zoon de deur direct laten schoonmaken.

De politie waardeerde de actie van de vader en besloot geen bekeuring uit te schrijven. “Wij zijn blij met zulke ouders en zijn er van overtuigd dat dit beter werkt dan een bekeuring. Hij mag nog wel naar HALT voor zijn alcoholgebruik. Wij denken dat het wel goed komt met deze jongen en dat wij hem voor de laatste keer zo hebben gezien”, aldus de politie.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×