Enorme brandweerkraan ingezet bij afhijsen patiënt in Voorschoten

3

Een grote brandweerkraan uit de regio Den Haag moest woensdagmiddag ter plaatse komen in de Schoolstraat in Voorschoten om een patiënt uit een woning te halen. Voordat de patiënt vervoerd kon worden naar het ziekenhuis moest de brandweer erbij worden gehaald om de patiënt uit de woning te halen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Een gewone ladderwagen bleek echter niet genoeg te zijn. Om die reden werd er een een grote brandweerkraan uit de regio Den Haag gebruikt. Dit trok veel bekijks.De patiënt is veilig naar beneden gehaald en vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Delen

3 reacties

Over de auteur

Annan Verboom

Redacteur nieuwsredactie, cameraman en dj van De avond van Sleutelstad.

Je bent nu offline