(Afbeelding: Gemeente Leiden)

Voorbereidingen ontwikkeling Nieuweroord begonnen

De voorbereidingen voor de bouw van de 87 appartementen op locatie Nieuweroord aan de Rijnsburgerweg zijn in volle gang. De verkoop van de woningen ging eind vorig jaar van start en inmiddels is een groot deel van de appartementen verkocht en heeft Leiden-Nieuweroord B.V. opdracht gegeven om te beginnen met het bouwrijp maken van de locatie en het bouwen van de appartementen.

Aannemer Van Eijk Infra- en Milieutechniek B.V. is deze week begonnen met het bouwrijp maken van de grond. IBB Kondor start eind juli met bouwen. Naar verwachting worden de appartementen halverwege 2020 opgeleverd.

Kap en snoeien bomen
Maandag zijn er op het terrein vijf taxusbomen gekapt. De bomen worden gedoneerd aan Jos Apeldoorn. Hij maakt kunstwerken en sieraden voor Stichting Taxus voor Hoop. Een stichting die zich inzet voor de strijd tegen kanker.

Op de plek waar het bouwhek komt, worden de bomen gesnoeid. De bomen worden tijdens het bouwrijp maken en de bouw beschermd.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×