Jongerencentrum Lindehoeve houdt reünie

1

Op zaterdag 15 september 2018 is het precies 45 jaar geleden dat de Lindehoeve als jongerencentrum de deuren openden. Net als vijf jaar geleden wordt er ook nu stilgestaan bij die periode met een reünie in het Cultureel Centrum van Voorschoten.

De voorbereiding voor de tweede Lindehoeve Reünie is in volle gang en de kaartverkoop is gestart. Het wordt een avond met passende muziek en volop ruimte om te praten en te dansen. Er is live muziek van de Laurel Canyon Tributeband uit Voorschoten en van Dick Hermsen & Edwin Meijster. Tussendoor draait een dj de Lindehoeve top 100 hits. Op een groot scherm zijn foto’s te zien uit het verleden van de Lindehoeve. Ook is er een expositie van archiefmateriaal en wordt het Lindehoeveboek verkocht.

Kaartjes kosten 7,50 en zijn via de website verkrijgbaar. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 00.30 uur.

Delen

1 reactie

Je bent nu offline