(Archieffoto: Sleutelstad/Ayman Ghoujal).

Project JAS zoekt mentoren voor statushouders Leidse regio

Project JA Statushouders (JAS) van de Gemeente Leiden zoekt mentoren die komend half jaar statushouders uit de Leidse regio willen begeleiden. Een mentor vervult de rol van extra buur, stimuleert het spreken van Nederlands, maakt een statushouder wegwijs in de stad en ondersteunt hem of haar bij het opbouwen van een netwerk.

Mentoren en statushouders spreken gedurende een half jaar 2 á 3 uur per week af. In die tijd ondernemen ze diverse activiteiten. Aanmelden als mentor of het opvragen van meer informatie kan via Tim van Dijk (t.van.dijk@leiden.nl / 071 516 46 37).

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×