(Foto's: Annan Verboom).

Veel enthousiasme tijdens LeidenSportZomer ondanks warmte

Ondanks het warme weer was er vandaag veel enthousiasme bij de LeidenSportZomer, dat enkele weken geleden van start ging. Rugbyvereniging DIOK en voetbalvereniging Roodenburg organiseren samen met de gemeente Leiden tijdens LeidenSportzomer drie keer per week gratis rugby- en voetbaltrainingen voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar oud. Daarmee willen ze kinderen een kans te geven om met een nieuwe sport in contact te komen.

Annan Verboom sprak met jeugdcoördinator Jan Lovink en deelnemer Hanza.

Wel was het vandaag door de warmte iets rustiger dan normaal. Jeugdcoördinator Jan Lovink vertelde dat het programma ook iets was aangepast. “Met meer pauzes, vaker drinken en lichtere trainingen kan alles prima doorgaan”. Ook deelnemer Hanza gaf aan de trainingen leuk te vinden, maar het rustiger aan te doen door het warme weer.

Aanstaande zaterdag vindt er voor de kinderen een speciale HAKA workshop plaats.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×