(Foto's: AS Media).

Ontmanteling Leiderdorps drugslab begonnen

De politie is vanmorgen begonnen met de ontmanteling van het drugslab dat gisteren na een anonieme tip werd ontdekt in een bedrijfspand aan de Draadbaan in Leiderdorp. De melder had een chemische lucht geroken en belde daarop de politie via Meld Misdaad Anoniem.

Agenten gingen een kijkje nemen en roken de vreemde lucht ook. Daarop werd de brandweer ingeschakeld die het pand binnenging en daar het drugslab aantrof. Terwijl het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling) onderzoek deed, kwam een 65-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangereden, hij is aangehouden en wordt aangemerkt als verdachte.

Hoelang de ontmanteling van het drugslab duurt is niet precies bekend, maar de politie verwacht wel vandaag klaar te zijn. De recherche van district Leiden-Bollenstreek onderzoekt de zaak verder. Er wordt onder andere onderzocht welk type drugs er aan de Draadbaan werden vervaardigd.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×