(Foto's/video: Chris de Waard).

Jeugddorp Leiden van Wilde Westen tot Toffe Tropen

Deze en volgende week staan voor honderden kinderen tussen de zes en twaalf jaar weer in het teken van Jeugddorp Leiden dat dit jaar voor de 52e keer wordt georganiseerd. Afgelopen maandagmorgen gingen de hekken voor het eerst deze vakantieperiode open, vandaag was er een rondleiding voor de pers en de officiƫle opening door wethouder Yvonne van Delft.

Net als elk jaar heeft Jeugddorp Leiden ook nu weer per week een thema. Deze eerste week is de het ‘Wilde Westen’, volgende week staat in het teken van de ‘Toffe Tropen’.

Chris de Waard liet zich rondleiden door VIO’s (vrijwilligers in opleiding) Joey en Elise en sprak met wethouder Yvonne ‘ik ben een ervaren jeugddorp moeder’ van Delft veel kinderen die vandaag vooral druk waren met het bouwen van hutten.

Kinderen kunnen zich per dag aanmelden voor deelname aan Jeugddorp Leiden. Vooraf opgeven is niet nodig, de kinderen kunnen zich gewoon ’s morgens melden bij het hek van de entree van het terrein aan de Voorschoterweg.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×