(Foto: Reanne van Kleef).

Fotowedstrijd 'De schoonheid van het Leidse water' van start

De fotowedstrijd ‘De schoonheid van het Leidse water’ is van start gegaan. De wedstrijd wordt georganiseerd door de Historische Vereniging Oud Leiden (HVOL) en het Waterambacht Leiden (WAL), in samenwerking met de gemeente Leiden. De sluitingsdatum is op zaterdag 15 september.

De wedstrijd is bedoeld voor inwoners van Leiden en omgeving. Het beheergebied van het hoogheemraadschap van Rijnland geeft de grenzen aan. Iedere deelnemer mag maximaal drie foto’s insturen die de schoonheid van het Leidse water laten zien. Een onafhankelijke jury zal na de sluitingsdatum de winnaars kiezen. In totaal zijn er drie prijzen te verdelen die allemaal met het Leidse water te maken hebben. De prijsuitreiking is op 17 oktober tijdens een watersymposium van het WAL.

Reglementen
Er zitten een aantal voorwaarden aan de wedstrijd vast. Zo moeten de foto’s aantoonbaar in 2018 zijn genomen en mogen de foto’s niet achteraf worden bewerkt. Het volledige reglement is terug te vinden op de website van HVOL. Deelnemers kunnen hun foto’s naar fotowedstrijd@oudleiden.nl sturen.

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×