(Foto: pixabay.com).

Leidenaar Harroui verlengt contract bij Sparta

De Leidse voetballer Abdou Harroui heeft zijn contract bij Sparta Rotterdam met een jaar verlengd. De 20-jarige Harroui debuteerde afgelopen seizoen voor de profclub uit Rotterdam. Hij staat nu tot de zomer van 2021 onder contract.

In de jeugd speelde Harroui onder andere voor de Leidse verenigingen LV Roodenburg en UVS. Op de website van Sparta vertelt hij dat het hem gelukkig maakt om langer bij de club onder contract te staan. “Ik voel me erg goed bij de club en wil graag uitgroeien tot een vaste waarde. Dat Sparta nu al aangeeft langer met mij door te willen, geeft voor mij aan dat ook zij tevreden zijn en dat we hier iets moois neer kunnen zetten.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×