Over de vijver staat een brug gepland. De bomen moeten daarom weg. Onzin vinden de tegenstanders, want om de vijver loopt een keurig pad. (Foto: Chris de Waard).

Petitie behoud bomen Rhijnhof al bijna 750 keer getekend

Het bestuur van de Stichting Beheer Begraafplaats Rhijnhof moet van goede huize komen wil het onverkort de plannen voor herinrichting van een deel van het park alsnog uitvoeren. Voor die herinrichting waarvoor de plannen dateren uit 1998 moeten 44 bomen gekapt worden. Niet alleen de Bomenbond Rijnland en verschillende politieke partijen maken zich hier boos over, inmiddels is de petitie ‘Red het natuurgebied op Rhijnhof‘ al bijna 750 keer getekend.

Advertentie

Leiden Maatschappij bomenrhijnhof


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×