Jeroen Windmeijer signeert nieuwe Leidse thriller

Schrijver Jeroen Windmeijer presenteert en signeert donderdagavond in Boekhandel De Kler in Leiden zijn nieuwste boek. De religieuze thriller Het Pilgrims Father-complot speelt zich net als de vorige twee boeken van de schrijver (deels) af in Leiden. Het boek is vanaf vandaag al te koop.

Het Pilgrims Father-complot is de opvolger van best sellers De Bekentenissen van Petrus en Het Pauluslabyrint. Ook in het nieuwste boek speeltĀ docent Peter de Haan de hoofdrol. Dit keer raakt hij betrokken bij een gruwelijke moordzaak op een vrijmetselaar en duikt hij in het verhaal van de Pelgrim Fathers.

Boekpresentatie
De boekpresentatie is van 19.00 tot 21.00 uur in Boekhandel De Kler, Breestraat 161 in Leiden. Op het programma staat onder andere een interview metĀ Gerlinde Vliegenthart en Windmeijer.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×