(Foto's: Chris de Waard).

Zondag weer Singelparkwandeling met gids

Aanstaande zondag, 12 augustus, organiseren de Vrienden van het Singelpark weer een wandeling langs een deel van de Leidse singels. De maandelijkse wandeling begint om 14.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Dit keer voert de wandeltocht langs Molen de Valk, de Morspoort, enkele nog aan te leggen bruggen en de Hortus botanicus.

De wandeling voert onder meer langs de Leidse hortus botanicus.

Onderweg vertelt de gids over het Singelpark en de historie ervan. Ook is er de mogelijkheid om een Singelparkbiertje te drinken. De gids vraagt een bijdrage van drie euro per persoon. De opbrengst wordt via de Vrienden van het Singelpark besteed aan de verdere realisatie van het stadspark langs de Leidse singels.

Aanmelden voor de wandeling kan via singelparkwandeling@gmail.com. Meewandelaars krijgen vervolgens per mail door waar de wandeling begint. Aanmelden kan tot en met zondagochtend.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×